Lid worden van Fit!vak

Fit!vak is de brancheorganisatie van erkende sport- en bewegingscentra en steunt de aangesloten ondernemers op het gebied van bedrijfsvoering, personeel, kwaliteit, product- en methodiekontwikkeling. Fit!vak promoot het product fitness en de daarbij behorende activiteiten en diensten. Fit!vak geeft vijfmaal per jaar het vakblad Fit!magazine uit en organiseert workshops en symposia voor ondernemers uit de branche. Fit!vak is voor de branche de gesprekspartner naar de overheid en semi-overheid.

Fit!vak voor leden / Lid worden van Fit!vak

Zelfstandig of franchisenemer, eenmanszaak of (middel)groot bedrijf; zolang u als Fitnessondernemer in de Fitnessbranche opereert kunt u lid worden van Fitvak en profiteren van de vele voordelen van aansluiting bij een toonaangevende brancheorganisatie. Om lid te worden moet u natuurlijk wel aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen.

Indien uw bedrijf aan de eisen en voorwaarden voldoet, mag u het Fit!vak-logo uitdragen. Zo kiest u voor zekerheid en betrouwbaarheid, maar bovenal voor een solide uitstraling die garant staat voor een flinke klantenkring.

Voor meer informatie over het lidmaatschap van Fit!vak, kunt u contact opnemen met het kantoor van Fit!vak.

E-mail  info@fitvak.com

Telefoon  085-4869100